Diensten capabouw

Wat kunnen we voor u doen?

Capabouw - vanaf de fundering tot de nok

Welke werkzaamheden doen we precies? We doen alles vanaf de fundering tot aan de nok en alles wat ertussen zit.

Tevens kunt u ook terecht voor contract onderhoud aan uw woning, winkel of bedrijfspand. Informeer naar de mogelijkheden hiervan.


Contact

TImmerwerk

Timmerwerken van capabouw

Wenst u een mooi tuinhuisje, een stevige schutting of moet er een wand getimmerd worden? Dat kan. Capabouw maakt samen met u en plan waarna deze uiteraard uitgevoerd wordt.

Meer weten?

Schilderwerk

Schilderwerk van capabouw

Heeft u een wens wat betreft een schilderwerk? Schakel dan Capabouw in. Capabouw is een professional op het gebied van schilderen. Van kozijnen tot muren en gevels. We zullen samen de mogelijkheden bekijken waarna we voor u aan de slag gaan.

Meer weten?

sanitair

droomt u van een pracht badkamer?

Een badkamer is een van de meest belangrijke kamers in het huis. U kunt zich er heerlijk terug trekken. Fijn is het, als deze kamer volledig naar smaak is ingericht. Samen met Capabouw zullen we bekijken hoe we uw wensen kunnen realiseren. 

Meer weten?

uitbouw, verbouw of aanbouw?

Een aanbouw laten realiseren?

Wil u uw huis groter laten lijken/maken? Wilt u een schuur aan uw huis of juist een verbouwing realiseren? Dat kan natuurlijk. We zullen Samen een schets maken en de mogelijkheden doorspreken. Met Capabouw zit u gegarandeerd goed als het gaat om een aanbouw, verbouwing of uitbouw.

Meer weten?

Loodgieter

het water omleggen?

Is het belangrijk dat er een leiding wordt omgelegd, dan kan dat. Ook als het sanitair anders moet worden aangesloten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met Capabouw kunt u in goed overleg besluiten wat er aan of omgelegd moet worden.

Meer weten?

fundering

Een fundering voor uw aanbouw?

Heeft u een fundering nodig voor uw aanbouw of verbouwing? Is het belangrijk dat uw tuinhuisje goed blijft staan middels een fundering? Is uw fundering toe aan vernieuwing? Wij kunnen u overal bij helpen. Neem contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer weten?

Kozijnen hout of kunststof

Nieuwe kozijnen voor uw huis?

Zijn uw kozijnen toe aan vernieuwing? Wacht dan niet te lang. We zullen in samenspaak met u uw wensen in kaart brengen. Uiteraard hoeven de kozijnen zijn te bestaan uit hout. We kunnen voor u elk wenselijk materiaal gebruiken voor een optimale uitstraling. 

Meer weten?